Divizia A1 – play-off 5-6 (m): Tricolorul Ploiești conduce cu 1-0. Al doilea meci are loc duminică

tricolorul ploiesti csm bucuresti volei
tricolorul ploiesti csm  bucuresti volei
Tricolorul Ploiesti a castigat la Dobroesti

Tricolorul Ploiești a debutat cu dreptul în finala pentru locul 5 din cadrul play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin.

În primul meci din finala pentru locul 5 din cadrul play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin, Tricolorul Ploiești s-a impus cu scorul de 3-2 la Dobroești, în fața formației CSM București.

Următorul meci are loc duminică, tot la Dobroești, de la ora 18.00. Va câștiga confruntarea echipa care câștigă prima trei partide.


Divizia A1 – play-off 5-6 (m): CSM București – Tricolorul Ploiești 0-1

Sâmbătă, 16 aprilie

CSM București – Tricolorul Ploiești 2-3 (22-25, 25-19, 23-25, 25-16, 12-15)

Duminică, 17 aprilie

CSM București – Tricolorul Ploiești

Sâmbătă, 23 aprilie

Tricolorul Ploiești – CSM București

Duminică, 24 aprilie

Tricolorul Ploiești – CSM București

Miercuri, 27 aprilie

CSM București – Tricolorul Ploiești

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns