Divizia A1 – play-off 5-8 (f): Dinamo și Medicina Târgu Mureș vor juca pentru locul 5

dinamo volei feminin bucurie divizia a
dinamo volei feminin bucurie divizia a
Dinamo a castigat confruntarea cu Penicilina Iasi

Dinamo s-a calificat azi în meciul pentru locul 5 din cadrul Diviziei A1 la volei feminin.

În cel de-al treilea meci din confruntarea cu Penicilina Iași din cadrul play-off-ului pentru locurile 5-8, Dinamo a învins cu scorul de 3-1 (17-25, 25-20, 25-16, 25-19) și, cu scorul general de 2-1, s-a calificat în meciul pentru locul 5.

Acolo, adversară îi va fi Medicina Târgu Mureș, care se calificase încă de sâmbătă, trecând cu scorul general de 2-0 de CSM Lugoj. Locul 5 este important pentru că ocupanta lui va putea juca în Cupa Balcanică. O competiție care asigură accesul în Cupa Challenge, acesta fiind, de altfel, și traseul urmat în ultimul sezon de Trabzon, echipa care a fost învinsă de CSM București în finala Cupei Challenge.

Pentru locul 7 vor juca Penicilina Iași și CSM Lugoj.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Divizia A1 – play-off 5-8 (f): Dinamo și Medicina Târgu Mureș vor juca pentru locul 5

Lasă un răspuns