Divizia A1 – play-off 5-8 (m): CSM București și Tricolorul Ploiești vor juca pentru locul 5

csm bucuresti volei masculin
csm bucuresti volei masculin
CSM Bucuresti va juca pentru locul 5

Azi s-au disputat meciurile decisive din cadrul play-off-ului pentru locurile 5-8 din cadrul Diviziei A1 la volei masculin.

Tricolorul Ploiești și-a respectat statutul de favorită și a învins pe propriul teren, cu scorul de 3-1 (25-22, 20-15, 26-24, 25-12) pe Unirea Dej și s-a impus cu scorul general de 2-1.

În celălalt meci, CSM București a dat lovitura și s-a impus cu scorul de 3-1 (21-25, 25-21, 25-18, 26-24) la Caransebeș. Astfel, cu scorul general de 2-1, bucureștenii s-au calificat în finala pentru locul 5, care va duce în Cupa Balcanică. Adversarii lor vor fi cei de la Tricolorul Ploiești.

Pentru locul 7 vor lupta învinsele de azi, adică Unirea Dej și Caransebeș.

AICI vedeți cine va juca în finala pentru locul 5 la feminin.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns