Divizia A1 – play-off 7-8 (m): Volei Club Caransebeș poate termina azi sezonul pe locul 7

volei club caransebes masculin echipa
volei club caransebes masculin echipa
Volei Club Caransebes

Fără nici un fel de miză, meciurile pentru locurile 7-8 în Divizia A1 la volei masculin se transformă în amicale.

Așa se întâmplă zilele acestea cu întâlnirile dintre Unirea Dej și AS Volei Club Caransebeș. Cum două dintre cele trei meciuri ar urma să se joace la Dej, dar Caransebeș pornea ca favorită clară, cele două echipe au decis să ”lipească” toate cele trei manșe, care să se joace însă la Caransebeș.
Zis și făcut, astfel că sâmbătă a avut loc prima confruntare din seria de trei. Așa cum era de așteptat, gazdele au câștigat cu 3-0 (25-23, 25-22, 25-20). Succesul poate fi desăvârșit azi, duminică, de la ora 18.00, tot la Caransebeș. În cazul unei victorii a Unirii Dej, atunci va avea loc un meci decisiv, luni, tot la Caransebeș, dar de la o oră care va fi anunțată.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns