Divizia A1 – Play-out (f): ”U” Cluj joacă împotriva Craiovei pentru menținerea în prima ligă

universitatea cluj volei feminin divizia a
universitatea cluj volei feminin divizia a
Clujencele in actiune

La Cluj se va disputa azi un meci ce ar putea fi decisiv pentru stabilirea numelui uneia dintre retrogradatele din Divizia A1 la volei feminin.

Învinsă în ambele meciuri disputate săptămâna trecută, la Craiova, ”U” Cluj are doar varianta victoriei în următoarele partide dacă vrea să rămână în prima ligă la volei feminin. Cel de-al treilea meci al play-out-ului va avea loc azi, de la ora 15.30, iar cel de-al patrulea, dacă se va mai disputa, va avea loc mâine, de la ora 13.30.

Cea de-a doua confruntare din play-out, Rapid – Unic Piatra Neamț, va avea loc în zilele de marți și miercuri.
Play-out (f): SCM U Craiova – “U” Cluj 2-0

Sâmbătă, 26 martie

SCM U Craiova – “U” Cluj 3-0 (25-19, 25-17, 25-17)

Duminică, 27 martie

SCM U Craiova – “U” Cluj 3-1 (25-14, 22-25, 25-17, 25-17)

Sâmbătă, 2 aprilie

Ora 15.30: “U” Cluj – SCM U Craiova

Duminică, 3 aprilie

Ora 13.30: “U” Cluj – SCM U Craiova

Miercuri, 7 aprilie

SCM U Craiova – “U” Cluj

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns