Divizia A2 – Est (m): Sâmbătă se dispută prima etapă. Iată programul ei

dinamo volei masculin divizia a2
dinamo volei masculin divizia a2
Dinamo va juca pentru prima data in liga a doua

Începe sezonul și în Divizia A2 – Seria Est, la volei masculin. Toate cele trei meciuri se dispută sâmbătă.

Șapte echipe sunt înscrise în actuala ediție a Diviziei A2, seria Est, la volei masculin. Evident, în fiecare etapă, câte una va sta, pe rând, iar cea care va începe acum campionatul mai târziu este retrogradata Dinamo.

Dintre cele șapte formații, merită remarcat că patru sunt din București, dar mai ales faptul că trei sunt, de fapt, echipe compuse în cea mai mare parte din juniori. E vorba chiar de debutantele la nivelul seniorilor, CTF Mihai I București, CNNT Juniors Craiova și CSM Râmnicu Sărat.
Etapa I – Divizia A2, Seria Est (m)

Ora 11.00: Rapid – CSM Râmnicu Sărat

Ora 11.30: CTF Mihai I – CNNT Juniors Craiova

CSM Suceava – Știința București

Dinamo stă

 

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns