Divizia A2 (f): Agroland Timișoara va organiza turneul de promovare în Divizia A1

agroland volei feminin divizia a2
agroland volei feminin divizia a2
Agroland s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in turneul de promovare

Astăzi s-a decis și gazda turneului de promovare în Divizia A1 la volei feminin.

Câștigătoarea licitației organizate la sediul Federației Române de Volei a fost formația Agroland Timișoara. Astfel, turneul va avea loc la Timișoara, în perioada 6-8 mai. Conform presei locale, formația de pe malul Begăi a plătit 5.000 de euro pentru obținerea organizării turneului, cu 800 de euro mai mult decât formația din Pitești.

Alături de Agroland va mai participa cealaltă echipă din Timișoara, CSU Poli, cele două formații fiind ocupantele primelor două locuri în clasamentul turneului semifinal al Seriei Vest a Diviziei A1. Din Seria Est au venit CSU Galați și CSM Pitești.

AICI vedeți unde va avea loc turneul masculin de promovare în Divizia A1.

Regulamentul e simplu: echipele joacă una împotriva celeilalte, primele două clasate urmând să promoveze în Divizia A1 la volei feminin.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns