Divizia A2 (f): Bogdan Paul va antrena divizionara secundă SCM Pitești

bogdan paul antrenor scm pitesti volei
bogdan paul antrenor scm pitesti volei
Bogdan Paul

Dat afară inexpliabil, după părerea mea, de la CSM București, după ce echipa se calificase în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, antrenorul Bogdan Paul nu a rămas mult timp fără angajament.

Conform surselor Doarvolei, cărora le mulțumesc și pe această cale, Bogdan Paul va prelua conducerea divizionarei secunde SCM Pitești. Aceasta a terminat pe locul 2, la egalitate de puncte, 24, cu CSU Galați, sezonul regulat din Seria Est a Diviziei A2 și va juca, la începutul lunii aprilie, în turneul semifinal care poate duce în turneul de promovare.

Conform surselor Doarvolei, Bogdan Paul urmează să fie prezentat oficial vineri, iar el va fi ajutat de antrenoarea Elena Bontaș, cea cu care piteștencele au ajuns în turneul semifinal.

Alături de SCM Pitești, la acel turneu de promovare, care va avea loc în perioada 8-10 aprilie, vor participa CSU Galați, CSM 2007 Focșani și CTF Mihai I București. Gazda acestui turneu va fi desemnată pe 22 martie, la sediul FRV.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns