Divizia A2 (f): De vineri începe turneul de promovare în Divizia A1. Iată programul meciurilor

agroland timisoara volei feminin victorie
agroland timisoara volei feminin victorie
Agroland Timisoara e gazda turneului de promovare in Divizia A1

De vineri și până duminică, la Timișoara se vor disputa meciurile turneului de promovare în Divizia A1 la volei feminin.

Participă la competiția organizată de Agroland Timișoara, în afara formației gazdă, echipele CSU Politehnica Timișoara, CSU Galați și CSM Pitești. Sistemul de desfășurare e simplu: fiecare echipă va juca împotriva celorlalte, primele două clasate urmând să joace anul viitor în Divizia A1 la volei feminin. Ocupantele locurilor 3 și 4 vor juca în sezonul următor tot în liga secundă.


Azi a avut loc ședința tehnică și s-a tras la sorți și programul meciurilor. Acesta e următorul:

Vineri 6 Mai
Ora 16.00: CSU Galați- SCM Pitești
Ora 18.00: UVT Agroland – CSU Politehnica Timișoara

Sâmbătă 7 Mai
Ora 12.00: CSU Poli Timișoara- CSU Galați
Ora 14.00: UVT Agroland-SCM Pitești

Duminică 8 Mai
Ora 10.00: SCM Pitești- CSU Poli Timișoara
Ora 12.00: UVT Agroland- CSU Galați

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns