Divizia A2 (f) – Est: Avem meci decisiv între Medgidia și CTF Mihai I în play-off. Focșani, prima victorie

csm focsani volei feminin meci
csm focsani volei feminin meci
CSM Focsani e aproape de turneul semifinal din Seria Est a Diviziei A2

În Divizia A2 la volei feminin au avut loc sâmbătă noi meciuri în play off. În Seria Est nimic nu e încă decis.

Învinse în primul meci, la București, cu 3-0, fetele din Medgidia și-au luat revanșa sâmbătă și au învins cu același scor pe CTF Mihai I. Astfel, sâmbăta viitoare, la București, vom avea parte de meciul decisiv pentru calificarea în turneul semifinal.

La Focșani, echipa locală a învins cu 3-0 pe Top Volei Constanța, într-o primă manșă a unei duble întâlniri ce își dispută duminică actul secund. Cum cele două formații s-au înțeles să joace ambele meciuri la Focșani și cum gazdele oricum pornesc ca favorite, cred că azi vom avea o nouă echipă calificată în turneul semifinal din aprilie, alături de CSU Galați și CSM Pitești.


Divizia A2 (f) – Est: programul meciurilor din play-off

CS SLEN Medgidia – CTF Mihai 1 3-0 (25-15, 25-21, 25-23) – în primul meci 0-3. Meciul trei are loc sâmbătă.

CSM Focșani – Top Volei Constanța 3-0 (25-15, 25-10, 25-8) – duminică se dispută meciul 2.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns