Divizia A2 (f) – Est: CSM Focșani s-a calificat la turneul semifinal

csm focsani volei feminin diviziai a2
csm focsani volei feminin diviziai a2
CSM Focșani s-a calificat în turneul semifinal al Seriei Est (foto: csmfocsani2007.ro)

În Seria Est a Diviziei A2 la volei feminin se știu trei dintre cele patru participante ale turneului semifinal de promovare în prima ligă.

CSM Focșani s-a calificat duminică în turneul semifinal după ce a învins cu scorul de 3-0 (25-13, 25-3, 25-8) pe CS Top Volei 05 Constanța. Cum și în primul meci, disputat tot la Focșani, dar sâmbătă, gazdele se impuseseră cu același scor, echipa din Moldova și-a asigurat, așa cum era de așteptat, un loc între cele mai bune patru formații din serie, alături de CSU Galați și SCM Pitești.

Singura necunoscută e cea din întâlnirea CTF Mihai 1 – CS SLEN Medgidia, în care scorul general e 1-1 și care își va disputa meciul decisiv sâmbătă, la București.

Turneul semifinal va avea loc la începutul lunii aprilie, gazda urmând să fie stabilită acasă la una dintre echipele participante. Primele două clasate vor merge în turneul de promovare, alături de ocupantele primelor două poziții în turneul semifinal din Seria Vest.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns