Divizia A2 (f) – Est: CSU Galați, lider la finalul turului. Rezultatele etapei a cincea

csu galati divizia a2 volei
csu galati divizia a2 volei
CSU Galati a urcat pe primul loc in clasament (foto: CSU Galati)

S-a încheiat și etapa a cincea, ultima a turului Diviziei A2 la volei feminin.

Disputa e foarte interesantă în Seria Est a Diviziei A2. Neînvinsă până acum, CSM Focșani a pierdut cu 3-1 la București, cu CTF Mihai I. Această înfrângere, coroborată cu victoria formației CSU Galați, în fața fetelor din Medgidia, a făcut ca pe primul loc în clasament să urce echipa de la malul Dunării, care are un setaveraj mai bun.


Iată rezultatele complete ale ultimei etape a turului Diviziei A2. Întrecerea se va relua, după două săptămâni de pauză, pe 5 decembrie.

Programul etapei a cincea a Diviziei A2 (f) – Est

CSU Galați – CS SLEN 90 Medgidia 3-0 (25-9, 25-22, 25-13)

CTF Mihai I București – CSM 2007 LPS Focșani 3-1

SCM Pitești – CS Top Volei 05 Constanța 3-0

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns