Divizia A2 (f) – Est: CTF Mihai I și CS SLEN Medgidia joaca finala pentru turneul semifinal

ctf mihai bucuresti junioare volei
ctf mihai bucuresti junioare volei
CTF MIhai I inaintea unui meci

Azi se decide și ultima echipă calificată în turneul semifinal al seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei feminin.

CTF Mihai I și CS SLEN Medgidia dispută sâmbătă, de la ora 12.00, în sala Colegiului Tehnic Feroviar din București, meciul decisiv pentru calificarea în turneul semifinal al Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei feminin.

Fiecare echipă și-a câștigat meciurile disputate pe teren propriu, astfel că acum s-a ajuns în situația de a se disputa un nou și ultim meci.

Cine va câștiga se va alătura celorlalte trei formații calificate deja în turneul semifinal: CSU Galați, SCM Pitești și CSM Focșani. Turneul se va disputa la începutul lunii aprilie în sala uneia dintre formațiile calificate.

Tot sâmbătă se dispută și meciul decisiv al Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la masculin: Rapid – Dacia Buzău.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns