Divizia A2 (f) – Est: Rezultatele complete ale primei etape

volei feminin csu galati a2
volei feminin csu galati a2
CSU Galati a castigat pe propriul teren in liga a doua

A început campionatul și în Seria Est a Diviziei A2 la volei feminin. Rezultatele sunt normale pentru începutul sezonului.

Ca un lucru inedit, am înregistrat doar victorii la zero, două ale gazdelor și una a oaspetelor. Pentru că trebuie să fie o premiantă, am decis ca aceasta să fie echipa din Medgidia, care a reușit să câștige în deplasare, la Constanța.

Rezultatele primei etape, Divizia A2 (f) – Est

CS Top Volei 05 Constanța – CS SLEN 90 Medgidia 0-3

CSM 2007 LPF Focșani – CSM Pitești 3-0 (25-14, 25-16, 25-20)

CSU Galați – CTF Mihai I București 3-0

AICI vedeți și rezultatele complete al Diviziei A2 (f) – Vest

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns