Divizia A2 (f) – Est: SCM Pitești a câștigat derby-ul cu Focșani. Rezultatele primei etape a returului

Csu galati volei seria est
Csu galati volei seria est
CSU Galați lupta pentru calificarea in turneul de promovare

Returul a început spectaculos și în Seria Est a Diviziei A2 la volei feminin.

Cel mai echilibrat meci al primei etape a returului din Seria Est a Diviziei A2 la volei feminin s-a disputat la Pitești, acolo unde ocupanta locului 3, echipa locală, a învins cu scorul de 3-0 formația care ocupa locul secund, CSM Focșani. Într-un alt meci, liderul, CSU Galați, a învins cu 3-0, în deplasare, pe CTF Mihai I.


Programul celei de-a șasea etape a Diviziei A2 (f) – Seria Est

CS SLEN 90 Medgidia – CS Top Volei 05 Constanta 3-0

SCM Pitești – CSM 2006 LPS Focșani 3-0

CTF Mihai I București – CSU Galați 0-3

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

4 thoughts on “Divizia A2 (f) – Est: SCM Pitești a câștigat derby-ul cu Focșani. Rezultatele primei etape a returului

  1. P.S. Lipsa de fair play a unei jucatoare de la CS SLEN Medgidia: la salutul final, a intampinat adversarele cu apelativul ,,Sunteti niste ratate„!
    Jenant!
    Rusine, sportivei!!!

  2. Draga Magda, înainte de a face un comentariu public informează te corect , „ratate” este ca o gluma specifica în echipa Cs Slen 90 Medgidia, nu este adresata adversarelor de la Constanța. Îmi pare rău că ați înțeles greșit și va rog sa remediați comentariul de mai sus.

Lasă un răspuns