Divizia A2 (f): Focșani și Timișoara, gazdele turneelor semifinale din play-off

agroland timisoara volei feminin senioare
agroland timisoara volei feminin senioare
Agroland Timișoara

Marți, la sediul Federației Române de Volei a avut loc licitația pentru desemnarea gazdelor turneelor semifinale din play-off-ul Diviziei A2 la volei feminin.

În urma licitației, s-a stabilit ca turneul semifinal al Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei feminin să aibă loc la Focșani. La el vor participa, pe lângă echipa locală, SCM Pitești, CSU Galați și CTF Mihai I București. Bătălia pentru organizare s-a dat între Pitești și Focșani, moldovenii oferind mai mult de 3.000 de euro pentru a găzdui acest turneu. Cel puțin așa a declarat directorul sportiv al piteștencelor, Sorin Ploscaru.

În Seria Vest din cadrul Diviziei A2 la volei feminin, turneul semifinal va avea loc la Timișoara. Organizatoare va fi CSU Politehnica, iar la turneu vor mai participa Agroland Timișoara, Medicina CNUE Târgu Mureș și CSU Oradea.

Turneele vor avea loc în perioada 8-10 aprilie. Primele două echipe se vor califica la turneul de promovare, care va avea loc în perioada 6-8 mai 2016.

 


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Divizia A2 (f): Focșani și Timișoara, gazdele turneelor semifinale din play-off

Lasă un răspuns