Divizia A2 (f): Sâmbătă se dispută trei meciuri din play-off

csm satu mare volei feminin
csm satu mare volei feminin
CSM Satu Mare in editia 2015/ 2016 a Diviziei A2

Nu doar băieții, ci și fetele din Divizia A2 încep sâmbătă play-off-ul în campionatul de volei

Prima etapă a play-off-ului se dispută sâmbătă. În Seria Vest vom avea doar două meciuri (CSU Medicina Târgu Mureș va juca direct în turneul semifinal, din postura de campioană a seriei, în vreme ce Agroland Timișoara și CSU Bravol Brașov s-au înțeles să joace două meciuri în weekend-ul viitor). În vreme ce în Seria Est vom avea un singur meci, al doilea, dintre CSM Focșani și CS Top Volei 05 Constanța urmând să se dispută în weekend-ul viitor și turul și returul, la Focșani. CSU Galați și SCM Pitești sunt direct calificate în turneul semifinal.

Play-off-ul se dispută după sistemul cel mai bun din trei meciuri, prima partidă având loc pe terenul echipei mai bine clasate. Meciurile cu numărul 2 din play-off vor avea loc sâmbăta viitoare, iar eventualele meciuri decisive peste două săptămâni.

Divizia A2 (f) Vest – Program meciuri play-off (etapa 1)

CSU Politehnica Timișoara – CSS 2 CNE Baia Mare

CSM Satu Mare – CSU Oradea

Agroland – CSU Bravol Brașov (se dispută pe 20 februarie)

Divizia A2 (f) Est – Program meciuri play-off (etapa 1)

CTF Mihai I București – CS SLEN Medgidia

CSM 2007 Focșani – CS Top Volei 05 Constanța (se dispută pe 20 februarie)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns