Divizia A2 (f) – Seria Est: Academia de Volei Tomis Constanța a câștigat sezonul regulat

Academia de Volei Tomis Constanța. pentru sezonul 2020/ 2021 al Diviziei A2

Seria Est a Diviziei A2 la volei feminin este prima din liga secundă care și-a încheiat sezonul regulat.
În ultima zi, CSM Focșani a învins cu scorul de 3-2 pe Academia de Volei Tomis Constanța dar acest lucru nu a împiedicat echipa de la malul mării să termine pe primul loc sezonul regulat.

Pe podium se mai află Dacia Mioveni (locul 2) și CSM Focșani (locul 3).

După ce se vor termina și celelalte partide din Divizia A2 va urma play-off-ul, pentru a se stabili echipele calificate în turneul final al Seriei. Deocamdată sigure de calificare sunt primele două clasate, Academia de Volei Tomis Constanța și Dacia Mioveni. Dacă CTF Mihai I va primi dreptul să joace în play-off, atunci vom avea două meciuri în play-off: CSM Focșani – CTF și Bravol Brașov – Unic Piatra Neamț.

Dacă CTF nu va avea drept de joc, atunci CSM Focșani se va califica în Final Four și vom avea doar un singur meci în prima fază a play-off-ului.
Divizia A2 (f) – Seria Est: Rezultatele turneului 1 al returului (Mioveni)

Vineri, 29 ianuarie

CS Dacia Mioveni 2012 – CSM Focșani 2007 1-3 (28-26, 13-25, 13-25, 24-26)

ACS Academia De Volei Constanța – ACS Bravol Brașov 3-0 (25-17, 25-14, 25-13)

Sâmbătă, 30 ianuarie

CS Dacia Mioveni 2012 – ACS Academia de Volei Constanța 3-2 (27-25, 24-26, 25-22, 23-25, 16-14)

CSM Focșani 2007 – ACS Bravol Brașov 3-0 (25-23, 25-9, 25-14)

Duminică, 31 ianuarie

CSM Focsani 2007 – ACS Academia de Volei Constanța 3-2 (25-21, 25-1, 22-25, 17-25, 15-11)

CS Dacia Mioveni 2012 – ACS Bravol Brașov 3-0 (25-17, 25-12, 25-20)

Clasament Divizia A2 (f) – Seria Est

  1. Academia de Volei Constanța – 26 puncte
  2. Dacia Mioveni – 23 puncte
  3. CSM Focșani – 17 puncte
  4. Bravol Brașov – 12 puncte
  5. Unic Piatra Neamț – 9 puncte
  6. CTF Mihai I – 0 puncteCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns