Divizia A2 (f) – Seria Est: CSM Focșani și Rapid, învingătoare în prima etapă a turneului final

csm focsani echipa volei
csm focsani echipa volei
CSM Focsani (Foto: CSM Focsani 2007 Oficial – Facebok)

CSM Focșani și Rapid au câștigat meciurile primei etapei din cadrul turneului final al Seriei Esta Diviziei A2 la volei feminin.

Turneul de la Focșani nu a avut parte de surprize. Gazdele și Rapidul s-au impus în prima etapă, iar sâmbătă vor juca un meci care îi va aduce învingătoarei calificarea în turneul de promovare al Diviziei A2.

În cealaltă partidă a zilei de sâmbătă se vor întâlni CTF Mihai I și Transilvania Brașov. Învinsa va pierde orice șansă de calificare la turneul de promovare.


Divizia A2 (f) – Seria Est: Programul meciurilor turneului final

Vineri, 31 martie

CTF Mihai I – Rapid 1-3

CSM Focșani – Transilvania Brașov 3-1

Sâmbătă, 1 aprilie

Ora 16.00: CTF Mihai I – Transilvania Brașov

Ora 18.00: CSM Focșani – Rapid

Duminică, 2 aprilie

Ora 11.00: Transilvania Brașov – Rapid

Ora 13.00: CSM Focșani – CTF Mihai I

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns