Divizia A2 (f) – Seria Est: CSM Pitești, prima calificată în turneul de promovare. Rezultatele de azi

scm pitesti volei feminin
scm pitesti volei feminin
SCM Pitesti in actiune (Foto: scmpitesti.ro)

Turneul semifinal al Diviziei A2 la volei feminin – Seria Est și-a stabilit azi prima echipă calificată în turneul de promovare în Divizia A1.

SCM Pitești și-a confirmat statutul de favorită în turneul semifinal de la Focșani și și-a asigurat biletele pentru turneul de promovare în Divizia A1 după doar două meciuri. Azi, elevele lui Bogdan Paul au învins cu scorul de 3-0 echipa gazdă, CSM Focșani, victorie care, coroborată cu cea obținută ieri, în fața gălățencelor, le duce pe piteștence în turneul de promovare care va avea loc în perioada 6-8 mai.

În cel de-al doilea meci al zilei de azi de la Focșani, CSU Galați a învins cu scorul de 3-0 pe CTF Mihai I, astfel că mâine, în sala de la Focșani se va declanșa vulcanul, căci meciul direct dintre echipa locală și gălățence are o miză extrem de importantă: cine câștigă merge în turneul de promovare.


Divizia A2 (f), Seria Est – programul și rezultatele turneului semifinal

Vineri

CSM Pitești – CSU Galați 3-1 (25-15, 19-25, 25-24, 25-19)

CSM 2007 Focșani – CTF Mihai I 3-0 (25-19, 27-25, 25-22)

Sâmbătă

CSM 2007 Focșani – SCM Pitești 3-0

CSU Galați – CTF Mihai I 3-0

Duminică

CTF Mihai I – SCM Pitești

CSM Focșani – CSU Gaați

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns