Divizia A2 (f) – Seria Est: CSU Galați și CS Medgidia, învingătoarele primei etape din turneul semifinal

csu galati volei feminin echipa a2

Gazdele au debutat cu dreptul în turneul semifinal al Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei feminin.
CS Medgidia a învins cu scorul de 3-0 pe CSM Focșani în primul meci al turneului semifinal al Seriei Est. În cea de-a doua partidă a competiției de la Medgidia, CSU Galați a învins cu 3-0 pe Rapid.

Sâmbătă vom afla și prima echipă calificată în turneul de promovare, învingătoarele primei etape fiind programate să joace în etapa secundă a competiției.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a turneului semifinal al Seriei Vest din Divizia A2 la volei feminin.Divizia A2 (f) – Seria Est: Programul și rezultatele turneului semifinal (Medgidia)

Vineri, 13 aprilie

CS Medgidia – CSM 2007 Focșani 3-0

CSU Galați – Rapid 3-0

Sâmbătă, 14 aprilie

16.00 CS Medgidia – CSU Galați

18.00 CSM 2007 Focșani – Rapid

Duminică, 15 aprilie

11.00 Rapid – CS Medgidia

13.30 CSU Galați – CSM 2007 Focșani

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns