Divizia A2 (f) – Seria Est: Doar cinci echipe iau startul. Sâmbătă avem două meciuri

Tomis Constanta la antrenament

Seria Est a Diviziei A2 începe sâmbătă în doar cinci echipe, deci doar cu două meciuri.
După ce CSO Voluntari a decis să urce în Divizia A1, iar CSM București s-a jucat de-a înscrierea în liga secundă, Seria Est a rămas în doar 5 echipe.

Disputarea campionatului este cea clasică. Avem mai întâi etape săptămânale, tur-retur. Prima etapă e programată la 19 octombrie, iar ultima la 25 ianuarie 2020. După terminarea fazei regulate, vom avea play-off-ul, în care primele trei clasate nu vor juca, fiind calificate deja în turneul final de 4 al seriei. Ultimele două se vor duela după sistemul două meciuri din trei, pentru completarea turneului final al Seriei.  Meciurile din play-off vor avea loc în perioada 8 februarie 2020 – 22 februarie 2020. Turneul final se va disputa în perioada 13-15 martie 2020.

Apoi, din acel turneu final, primele două formații vor promova în turneul de promovare, unde se vor întâlni cu primele două echipe ale turneului final al Seriei Vest.  Turneul de promovare va avea loc în perioada 3-5 aprilie 2020.Divizia A2 (f) – Seria Est: Programul primei etape a campionatului 2019/ 2020

Sâmbătă, 19 octombrie

12.00 AV Tomis Constanta – CSM Unic Piatra Neamț

CSM Focșani – Top Volei Constanța

CTF Mihai I stă

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns