Divizia A2 (f) – Seria Est: Rapid a pierdut primul punct. Rezultatele primei etape a returului

rapid ctf mihai volei feminin
rapid ctf mihai volei feminin
Rapid a invins cu 3-2 pe CTF Mihai

Returul Seriei Est a Diviziei A2 la volei feminin a început spectaculos, cu prestații foarte bune ale echipelor oaspete.

Rapid, liderul Seriei Est a Diviziei A2 la volei feminin a fost foarte aproape să piardă primul meci din actuala ediție a campionatului. Chiar dacă au jucat în propria sală returul meciului cu CTF Mihai I, rapidistele au fost nevoite să revină de la 0-2 la seturi pentru a-și continua invincibilitatea în acest sezon. Totuși, trebuie remarcat că giuleștencele au pierdut primul punct din acest campionat.


Divizia A2 (f) – Seria Est: Rezultatele etapei a șasea

CTF Mihai I – Rapid 2-3 (25-17, 25-20, 18-25, 11-25, 9-15) – s-a jucat în sala Rapid)

CS SLEN Medgidia – Transilvania Brașov 1-3

CSS 1 Momentos Constanța – LPS Focșani 2-3 (25-15, 18-25, 24-26, 25-22, 7-15)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns