Divizia A2 (f) – Seria Est: SCM Pitești și CSM Focșani au câștigat primele meciuri din turneul semifinal

csm focsani volei feminin diviziai a2
csm focsani volei feminin diviziai a2
CSM Focșani s-a calificat în turneul semifinal al Seriei Est (foto: csmfocsani2007.ro)

Turneul semifinal al Diviziei A2 la volei feminin, Seria Est, a început cu rezultate normale.

SCM Pitești a obținut o victorie foarte importantă, împotriva unei contracandidate la calificarea în turneul de promovare în Divizia A1. Sportivele antrenate de Paul Bogdan, fostul antrenor al formației CSM București, s-au impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la CSU Galați.

În celălalt meci al zilei, echipa gazdă, SCM Focșani, a câștigat cu scorul de 3-0 în fața tinerelor jucătoare de la CTF Mihai I.

Divizia A2 (f), Seria Est – programul turneului semifinal

Vineri

CSM Pitești – CSU Galați 3-1 (25-15, 19-25, 25-24, 25-19)
CSM 2007 Focșani – CTF Mihai I 3-0 (25-19, 27-25, 25-22

Sâmbătă

CSM 2007 Focșani – SCM Pitești

CSU Galați – CTF Mihai I

Duminică

CTF Mihai I – SCM Pitești

CSM Focșani – CSU Gaați

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns