Divizia A2 (f) – Seria Est: Vineri și sâmbătă se dispută meciurile primei etape

transilvania brasov volei feminin
volei transilvania brasov foto artistica
Voleibalistele de la Transilvania Brasov au facut o poza artistica si sugestiva inaintea startului sezonului (foto: Facebook Clubul Sportiv Transilvania)

Vineri va începe și campionatul Seriei Est a Diviziei A2 din voleiul feminin.

În această serie au rămas doar 6 echipe, după retragerea formației Top Volei 05 Constanța. Românând cu o formație mai puțin decât în celelalte serii din liga secundă, campionatul în această grupă a început cu o săptămână mai târziu.

Primul meci va avea loc vineri, în sala Rapid, acolo unde, de la ora 18.30, formația gazdă va juca împotriva echipei CTF Mihai I.

Celelalte două partide sunt programate sâmbătă.


Divizia A2 (f) – Seria Est: Programul primei etape

Vineri, 21 octombrie

Ora 18.30: Rapid – CTF Mihai I

Sâmbătă, 22 octombrie

Transilvania Brașov – SLEN 90 Medgidia

Ora 12.15: CSM 2007 LPS Focșani – CSS1 Momentos Constanța

Telekom.ro

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns