Divizia A2 (f) – Seria Vest: ACS Volei Cristina Pîrv Turda, prima echipă care a învins liderul, SCM U Craiova. Clasamentul final

ACS Volei Cristina Pîrv Turda după victoria obținută în fața liderului

SCM U Craiova a pierdut primul meci din acest campionat în ultima partidă a sezonului regulat.
ACS Volei Cristina Pîrv Turda este formația care a reușit să învingă echipa olteană. Și a făcut-o clar, cu 3-0, la capătul unui meci care nu avea cum să influențeze poziționarea celor două echipe pe primele două locuri ale clasamentului. Cele două s-au calificat direct și în turneul final al Seriei Vest.

Celelalte două participante vor fi decise după disputarea meciurilor din prima fază a play-off-ului. Acestea se vor juca după sistemul ”cel mai bun din trei meciuri” și vor pune față în față echipele: Politehnica Timișoara și CSM Timișoara, respectiv CSM Sighetu Marmației și CSU Oradea.
Divizia A2 (f) – Seria Vest: Rezultatele turneului 6

Vineri, 26 februarie

SCMU Craiova – CSM Timișoara 3-0 (25-14, 25-19, 25-11)

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-18, 25-20, 25-18)

Sâmbătă, 27 februarie

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – CSM Timișoara 3-0 (25-16, 25-18, 25-19)

SCMU Craiova – CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-23, 25-23, 25-11)

Duminică, 28 februarie

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – SCMU Craiova 3-0 (25-15, 25-21, 25-16)

Clasament Divizia A2 (f) – Seria Vest

  1. SCMU Craiova – 27 puncte
  2. ACS Volei Cristina Pîrv Turda – 24 puncte
  3. Politehnica Timișoara – 19 puncte
  4. CSM Sighetu Marmației – 9 puncte
  5. CSU Oradea – 8 puncte
  6. CSM Timișoara – 0 puncte

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns