Divizia A2 (f) – Seria Vest: ACS Volei Cristina Pîrv Turda și SCM U Craiova, victorii înaintea meciului direct de duminică

Echipa ACS Volei Cristina Pîrv Turda

Ziua a doua a ultimului turneu din cadrul Seriei Vest a Diviziei A2 la volei feminin s-a încheiat cu rezultate normale. Programarea a făcut ca învingătoarele de vineri și de sâmbătă să se întâlnească în meci direct duminică.
SCM U Craiova a rămas cu maximum de puncte după 9 meciuri, însă victoria cu Politehnica Timișoara, deși obținută cu 3-0, nu a fost deloc una lejeră. Jucătoarele din orașul de pe Bega au cedat primele două seturi la mare luptă, abia cu 25-23, dovedind că nu degeaba sunt pe podiumul Seriei Vest.

În celălalt meci al zile, ACS Volei Cristina Pîrv Turda a învins cu 3-0 pe CSM Timișoara și pregătește pentru meciul de duminică, împotriva liderului, SCM U Craiova. O partidă care va conta doar pentru moral, pentru că oltencele nu mai pot pierde primul loc, așa cum nici ardelencele nu pot coborî de pe poziția secundă în clasament.

Echipa ACS Volei Cristina Pîrv Turda
Echipa ACS Volei Cristina Pîrv Turda (FOTO: Facebook/ ACS Volei Turda)
Divizia A2 (f) – Seria Vest: Programul și rezultatele turneului 6

Vineri, 26 februarie

SCMU Craiova – CSM Timișoara 3-0 (25-14, 25-19, 25-11)

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-18, 25-20, 25-18)

Sâmbătă, 27 februarie

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – CSM Timișoara 3-0 (25-16, 25-18, 25-19)

SCMU Craiova – CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-23, 25-23, 25-11)

Duminică, 28 februarie

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – SCMU Craiova

Clasament Divizia A2 (f) – Seria Vest

  1. SCMU Craiova – 27 puncte (9 m)
  2. ACS Volei Cristina Pîrv Turda – 21 puncte (9 m)
  3. Politehnica Timișoara – 19 puncte (10 m)
  4. CSM Sighetu Marmației – 9 puncte (10 m)
  5. CSU Oradea – 8 puncte (10 m)
  6. CSM Timișoara – 0 puncte (10 m)ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns