Divizia A2 (f) – Seria Vest: Agroland Timișoara și-a asigurat locul în turneul de promovare. Rezultatele etapei a doua a turneului din play-off

agroland timisoara oradea
agroland timisoara oradea
Agroland Timisoara a invins pe CSU Oradea

Agroland Timișoara e prima echipă din Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin calificată matematic în turneul de promovare. A doua se stabilește duminică.

Conform așteptărilor, Agroland nu a avut emoții în a ajunge în turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin. Timișorencele au învins azi cu 3-0 pe CSU Oradea în cadrul turneului play-off-ului Seriei Vest, rezultat care le-a eliminat, practic, pe adversare din lupta pentru calificare.

În cel de-al doilea meci al zilei, gazdele de la Universitatea Cluj au învins cu 3-0 pe Politehnica Timișoara. Între aceste două echipe se va da lupta pentru calificarea în turneul de promovare, prima șansă având-o clujencele, care vor juca duminică împotriva formației din Oradea. Politehnica va întâlni pe Agroland în ultima etapă.

Turneul de promovare va avea loc în perioada 12-14 mai. Din seria Est s-au calificat deja Rapid și CSM Focșani.


Divizia A2 (f) – Seria Est: Programul meciurilor turneului final

Vineri, 28 aprilie

Agroland Timișoara – ”U” Cluj 3-1 (25-15, 25-19, 21-25, 25-20)

Politehnica Timișoara – CSU Oradea 3-0 (25-15, 25-21, 25-20)

Sâmbătă, 29 aprilie

Agroland Timișoara – CSU Oradea 3-0

”U” Cluj – Politehnica Timișoara 3-0

Duminică, 30 aprilie

Agroland Timișoara – Politehnica Timișoara

”U” Cluj – CSU Oradea

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns