Divizia A2 (f) – Seria Vest: Derby-ul Agroland – ”U” Cluj domină programul etapei a cincea

agroland timisoara volei feminin
agroland timisoara volei feminin
Agroland Timișoara

Favoritele la promovarea în Divizia A 1 la volei feminin, Agroland Timișoara și ”U” Cluj, se vor întâlni în etapa a cincea a Seriei Vest a Diviziei A2.

Partida dintre Agroland și ”U” Cluj va avea loc la Timișoara, sâmbătă, de la ora 12.30, în sala Facultății de Educație Fizică și Sport.

Tot sâmbătă au loc și celelalte două partide ale etapei a cincea.

Divizia A2 (f) – Seria Vest: Programul etapei a cincea

Sâmbătă, 12 noiembrie

Ora 12.30: Agroland Timișoara – ”U” Cluj

CSU Politehnica Timișoara – CSU Medicina CNUE Târgu Mureș

Provolei Arad – CSM Satu Mare

CSU Oradea stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns