Divizia A2 (f) – Seria Vest: Favoritele s-au impus în prima etapă a turneului din play-off

CSM Targu Mures, la startul meciului cu CSM Lugoj, din play-off

Prima etapă a turneului din play-off-ul Seriei Vest a Diviziei A2 la volei feminin s-a încheiat cu victorii ale favoritelor.
FC Argeș a învins cu scorul de 3-0 pe CSU Oradea, în timp ce CSM Târgu Mureș, echipa gazdă, a trecut cu scorul de 3-1 de CSM Lugoj.

Primele două clasate vor promova în Divizia A1 la volei feminin și e foate posibil să aflăm numele lor chiar de sâmbătă.

Pentru cei care vor să urmărească meciurile din acest turneu, ele vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook CSM Târgu Mureș.

CSM Targu Mures, la startul meciului cu CSM Lugoj, din play-off
CSM Targu Mures, la startul meciului cu CSM Lugoj, din play-offDivizia A2 (f) – Seria Vest: Programul turneului play-off-ului

Vineri, 5 aprilie

CSU Oradea – FC Argeș 0-3

CSM Tg. Mureș – CSM Lugoj 3-1

Sâmbătă, 6 aprilie
16:00 – CSM Lugoj – FC Argeș
18:00 – CSM Tg. Mureș – CSU Oradea

Duminică, 7 aprilie
12:30 – CSU Oradea – CSM Lugoj
14:30 – CSM Tg. Mureș – FC ArgeșCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns