Divizia A2 (f) – Seria Vest: Medicina Târgu Mureș, prima calificată la turneul de promovare. Rezultatele etapei a doua a turneului fazei a II-a

Medicina Târgu Mureș și bucuria calificării la turneul de promovare în Divizia A1

Etapa a doua a turneului fazei a II-a a play-off-ului Seriei Vest a Diviziei A2 la volei feminin a făcut mult mai interesantă ultima zi a turneului.
După runda a doua, Medicina Târgu Mureș și-a asigurat calificarea în turneul de promovare după victoria, 3-0, obținută cu CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda. Cu 6 puncte, ea nu mai are cum să piardă una dintre cele două poziții calificante la următorul turneu indiferent de rezultatul ultimului meci, cu gazdele de la SCM U Craiova. Această partidă este însă decisivă pentru craiovence. Acestea sunt obligate să câștige meciul cu ardelencele pentru a fi sigure de calificare. În caz contrar, CSU Oradea chiar are o șansă, dacă va învinge pe Turda. Mai jos vedeți clasamentul, astfel încât fiecare să poată face calcule.

Toate aceste scenarii au devenit posibile după ce, sâmbătă, CSU Oradea a salvat o minge de meci în setul patru și a învins apoi cu scorul de 3-2 pe SCM U Craiova în etapa a doua.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Divizia A2 (f) – Seria Vest: Programul si rezultatele turneului fazei a II-a a play-off-ului

Vineri, 6 martie

Medicina Târgu Mureș – CSU Oradea 3-0 (25-16, 25-10, 25-22)

CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda – SCMU Craiova 1-3 (17-25, 25-20, 18-25, 23-25)

Sâmbătă, 7 martie

CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda – Medicina Târgu Mureș 0-3 (16-25, 6-25, 16-25)

SCMU Craiova – CSU Oradea 2-3 (25-18, 22-25, 25-15, 25-27, 8-15)

Duminică, 8 martie

11.00 CSU Oradea – CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda

13.00 Medicina Târgu Mureș – SCMU Craiova

Clasament

  1. Medicina Tg Mureș 6 p (6-0)
  2. SCM U Craiova 4 p (5-4)
  3. CSU Oradea 2 p (3-5)
  4. CSS ACS Turda 0 p (1-6)

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns