Divizia A2 (f) – Seria Vest: CSU Oradea a câștigat derby-ul cu Politehnica Timișoara. Rezultatele penultimei etape

volei divizia a2 feminin csu oradea

Penultima etapă a Diviziei A2 – Seria Vest – la volei feminin și-a programat cea mai importantă partidă la Oradea, căci acolo se decidea ocupanta locului secund.
CSU Oradea a învins cu scorul de 3-0 pe Politehnica Timișoara și este aproape sigură de ocuparea locului secund la finalul campionatului regulat. Cele două formații erau la egalitate de puncte înaintea acestei runde, iar în ultima etapă orădencele vor avea un meci ușor cu Deva, în vreme ce Politehnica va întâlni liderul, FC Argeș Pitești, singura formație neînvinsă din competițiile feminine de senioare din acest an.

Divizia A2 (f) – Seria Vest: Rezultatele etapei a 13-a

FC Argeș Pitești – SCM U Craiova 3-0

CSU Oradea – Politehnica Timișoara 3-0

Transilvania Brașov – Volei Club Deva

CSM Sibiu – Medicina Târgu Mureș 3-0 – echipa oaspete s-a retras din campionat

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns