Divizia A2 (f) – Seria Vest: Rezultatele primei zile din cadrul turneului semifinal

fc arges volei divizia a2

Turneul semifinal al Seriei Vest din cadrul Diviziei A2 la volei feminin a început cu rezultate normale.
Favoritele s-au impus în prima etapă a turneului semifinal al Diviziei A2 la volei feminin, Seria Vest. Gazdele de la CSU Oradea au învins cu 3-1 pe Transilvania Brașov, revenind după ce au fost conduse cu 1-0 la seturi. În cel de-al doilea meci, FC Argeș s-a impus fără probleme în fața timișorencelor.

Sâmbătă se dispută un meci care va da prima calificată în turneul de promovare, dar și prima echipă eliminată din cursă, sorții făcând să se întâlnească între ele învingătoarele primei zile, respectiv învinsele etapei 1.Divizia A2 (f) – Seria Vest: Programul și rezultatele turneului semifinal (Oradea)

Vineri, 13 aprilie

Poli Timișoara – FC Argeș 0-3 (20-25, 17-25, 20-25)

Transilvania Brașov – CSU Oradea 1-3 (25-18, 22-25, 20-25, 18-25)

Sâmbătă, 14 aprilie

16.00 Transilvania Brașov – Poli Timișoara

18.00 CSU Oradea – FC Argeș

Duminică, 15 aprilie

10.00 FC Argeș – Transilvania Brașov

12.00 Poli Timișoara – CSU Oradea

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns