Divizia A2 (f) – Seria Vest: Rezultatele ultimei etape și programul meciurilor din play-off

CSM Targu Mures si FC Arges, inaintea meciului direct

S-a încheiat campionatul și în Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin.
CSM Târgu Mureș a încheiat neînvinsă campionatul. Echipa a avut un singur set pierdut și se anunță una dintre candidatele sigure la promovarea pe prima scenă. Sâmbătă, Târgu Mureș a învins cu 3-0 ocupanta locului secund, FC Argeș, cealaltă echipă cu pretenții de promovare în Divizia A1.

După terminarea sezonului regulat, se știu meciurile din play-off. Pentru că în această serie am avut 10 echipe, doar primele 8 vor juca în faza următoare. Asta înseamnă că pentru Cetate Deva și CSM Timișoara întrecerea s-a încheiat. Cele două echipe au fot adversare chiar ieri, în ultima etapă, timișorencele câștigând cu 3-2 și obținând prima victorie din această ediție a campionatului.

CSM Targu Mures si FC Arges, inaintea meciului direct
CSM Targu Mures si FC Arges, inaintea meciului direct

Cele 4 formații care vor trece de faza I a play-off-ului vor juca în turneul final al Seriei Vest, care e programat în perioada 5-7 aprilie. Este un turneu cu o importanță deosebită, deoarece echipele care vor ocupa primele două locuri își vor asigura practic biletele pentru a juca în sezonul viitor pe Divizia A1 la volei feminin, turneul de promovare fiind anulat, deoarece nu mai avea sens.

Revenind la prima fază a play-off-ului, regulamentul prevede că echipele vor juca după sistemul ”cel mai bun din 3 jocuri”. Primul meci se va disputa la echipa mai bine clasată, următorul la echipa mai slab clasată, iar dacă este cazul ultimul joc se va disputa la echipa mai bine clasată.

În play-off avem următoarele partide:

CSM Târgu Mureș – CSM Sighetu Marmației

FC Argeș – Politehnica Timișoara

CSU Oradea – SCM U Craiova

CSM Lugoj – CSM Sibiu

Zilele de disputare sunt 2 martie (meci 1), 9 martie (meci 2) și 16 martie (partida decisivă).Divizia A2 (f) – Seria Vest: Rezultatele etapei a 18-a a campionatului 2018/ 2019

Sâmbătă, 23 februarie

Cetate Deva – CSM Timișoara 2-3

CSM Sibiu – SCM U Craiova 3-0

CSM Târgu Mureș – FC Argeș 3-0

CSM Lugoj – CSM Sighetu Marmației

Politehnica Timișoara – CSU Oradea 3-1Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns