Divizia A2 (f) – Seria Vest: SCM U Craiova, prima calificată în turneul de promovare

SCM U Craiova, echipa pentru campionatul 2020/ 2021 al Diviziei A2

SCM U Craiova a obținut sâmbătă o victorie care echivalează cu calificarea în turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin.  A doua calificată va fi decisă duminică.
Echipa gazdă a turneului fazei a II-a a play-off-ului Seriei Vest a Diviziei A2, Craiova, a învins cu scorul de 3-0 pe ACS Volei Cristina Pîrv Turda și are 6 puncte,tre primele două locuri. În plus în ultima etapă, oltencele vor întâlini pe Politehnica Timișoara, formație care a venit cu un efectiv redus la Craiova din motive obiective – multe fete sunt angrenate în campionatul de cadete – și care, colac peste pupăză, au rămas sâmbătă în doar 6 jucătoare, ridicătoarea și liberoul îmbolnăvindu-se…

În celălalt meci al zile, CSU Oradea a trecut cu 3-0 de timișorence, care trebuie însă apreciate că au luptat pentru fiecare minge, deși nu au avut posibilitatea de a face nici o schimbare.

Duminică, partida dintre CSU Oradea și Volei Cristina Pîrv Turda va fi decisivă pentru stabilirea celei de-a doua echipe din Seria Vest care va juca în turneul de promovare pe prima scenă a voleiului feminin.
Divizia A2 (f) – Seria Vest: Programul și rezultatele meciurilor turneului fazei a II-a

Vineri, 26 martie

SCMU Craiova – CSU Oradea 3-0 (25-17, 25-15, 25-20)

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-23, 25-16, 25-20)

Sâmbătă, 27 martie

CSU Oradea – CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-16, 25-13, 25-22)

SCMU Craiova – ACS Volei Cristina Pîrv Turda 3-0 (25-21, 25-21, 25-19)

Duminică, 28 martie

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – CSU Oradea

CSU Politehnica Timișoara – SCMU Craiova
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns