Divizia A2 (f) – turneu de promovare: SCM Pitești și Agroland Timișoara, câștigătoarele primei etape

agroland timisoara volei feminin divizia a1
agroland timisoara volei feminin divizia a1
Agroland Timisoara a debutat cu o victorie in turneul de promovare (foto: Agroland Timisoara)

La Timișoara a început, azi, turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin.

În prima etapă a turneului de promovare am avut parte de meciuri extrem de interesante. În primul meci al zilei, SCM Pitești a învins cu scorul de 3-2 pe CSU Galați, fosta colegă de Serie, în vreme ce Agroland a dispus cu un categoric 3-0 de concitadina CSU Politehnica Timișoara.

Sâmbătă vor avea loc meciurile etapei a doua, în care, parcă special pentru a fi dramatismul menținut până la final, sorții au decis că în etapa a doua se vor întâlni învingătoarele primei zile și, evident, învinsele între ele.


Programul și rezultatele turneului de promovare în Divizia A1

Vineri 6 Mai
CSU Galați – SCM Pitești 2-3
UVT Agroland – CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-12, 25-14, 25-18)

Sâmbătă 7 Mai
Ora 12.00: CSU Poli Timișoara- CSU Galați
Ora 14.00: UVT Agroland-SCM Pitești

Duminică 8 Mai
Ora 10.00: SCM Pitești- CSU Poli Timișoara
Ora 12.00: UVT Agroland- CSU Galați

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns