Divizia A2 (f): USV Agroland Timișoara a câștigat la Baia Mare. Sâmbătă se dispută etape complete în Seriile Est și Vest

uvt agroland timisoara volei feminin
uvt agroland timisoara volei feminin
Agroland Timisoara si-a schimbat denumirea in UVT Agroland Timisoara

Sâmbătă se dispută etape complete în Divizia A2 la volei feminin.

În Seria Vest, USV Agroland Timișoara a învins azi cu scorul de 3-1 (25-20, 22-25, 25-9, 25-23), în deplasare, pe CSS2 CNE Baia Mare. Partida a fost o restanță din etapa a cincea a Diviziei A2. Sâmbătă, cele două echipe se vor întâlni din nou, de data asta în etapa a 12-a. O idee bună, dar incorectă moral, după părerea mea, să joci și turul și returul dintr-un campionat în aceeași sală, la o zi diferență. Nu neg că rezultatul era același și la Timișoara, nu neg că astfel s-au făcut economii, dar parcă se pierde sensul competiției sărind și unind etape, jucând meciuri când ne convine și așa mai departe. Mai spun doar că, din câte țin minte, acea partidă din etapa a cincea a fost amânată la cererea băimărencelor.

Cel mai interesant meci al Seriei Vest va avea loc la Târgu Mureș, unde se vor înfrunta primele două echipe din clasament, Medicina și Politehnica Timișoara.

În Seria Est, unde avem trei echipe la egalitate de puncte, două dintre acestea joacă în deplasare: CSU Galați și CSM Focșani.

Divizia A2 (f) – Vest, programul etapei a 12-a

CSU Medicina CNUE Târgu Mureș – CSU Politehnica Timișoara

CSS2 CNE Baia Mare – USV Agroland Timișoara

CSM Satu Mare – CSU Brașov

CSU Oradea stă

Divizia A2 (f) – Est, programul etapei a 8-a

CS SLEN 90 Medgidia – CSM 2007 LPS Focșani

CS Top Volei 05 Constanța – CSU Galați

SCM Pitești – CTF Mihai I București

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns