Divizia A2 (f) – Vest: Agroland Timișoara, aproape de calificarea în turneul semifinal

uvt agroland timisoara volei feminin
uvt agroland timisoara volei feminin
Agroland Timisoara si-a schimbat denumirea in UVT Agroland Timisoara

În Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin s-au disputat sâmbătă două meciuri.

Agroland Timișoara a câștigat cu scorul de 3-1 prima manșă a play-off-ului Diviziei A2 la volei feminin. Azi, Agroland și CSU Bravol Brașov vor disputa meciul doi.

În cel de-al doilea meci al zilei de sâmbătă, CSU Oradea a jucat cu CSM Satu Mare. Din păcate, până acum nu am aflat rezultatul, dacă îl știe cineva, îl rog să mi-l transmită.


Divizia A2 (f) – Vest: programul meciurilor din play-off

CSU Oradea – CSM Satu Mare (în primul meci 3-2)

Agroland Timișoara – CSU Bravol Brașov 3-1 (24-26, 25-11, 25-20, 25-21) – manșa a doua se joacă duminică

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns