Divizia A2 (f) – Vest: CSM Satu Mare, victorie dramatică la Oradea. Rezultatele complete ale etapei a noua

csm satu mare volei feminin
csm satu mare volei feminin
CSM Satu Mare in editia 2015/ 2016 a Diviziei A2

Divizia A2 la volei feminin a programat azi doar două partide în Seria Vest, cea de-a treia disputându-se în devans.

CSM Satu Mare a obținut cea mai dramatică victorie a zilei, impunându-se cu scorul de 3-2 la Oradea și continuând lupta pentru locul 2 în clasamentului Seriei Vest.

În cel de-a doilea meci al zilei, CSU Politehnica Timișoara, o altă echipă care se bate la poziția secundă, a învins fără emoții pe Bravol Brașov.


Rezultatele etapei a noua, Divizia A2 (f) – Vest

CSU Politehnica Timișoara – Bravol Brașov 3-0

CSU Oradea – CSM Satu Mare 2-3 (23-25, 25-21, 18-25, 25-21, 15-17)

CSU Medicina CNUE Târgu Mureș – CSS 2 Baia Mare 3-1 (25-15, 25-21, 19-25, 25-16)

Agroland Timișoara a stat

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns