Divizia A2 (f) – Vest: Programul primul etape, care cuprinde un derby timișorean

agroland timisoara volei feminin campionat
agroland timisoara volei feminin campionat
Agroland Timisoara are derby in oras

Odată cu startul în Divizia A1 la volei feminin, începe și competiția în seria Vest a diviziei secunde.

Programul primei etape a seriei de Vest a Diviziei A2 la volei feminin are programat derby-ul timișorean dintre CSU Politehnica și Agroland.

Ultima etapă a seriei Vest va avea loc la 21 noiembrie, iar returul se va desfășura în perioada 5 decembrie – 6 februarie.Seria Est a Diviziei A2 la feminin are cu o echipă mai puțin și de aceea va începe pe 24 octombrie și își va termina turul pe 21 noiembrie. Returul acestei serii va avea loc în intervalul 5 decembrie – 6 februarie.

Programul etapei 1 a Diviziei A2 Vest

  • CSU Medicina CNUE Tirgu Mures – CSM Satu Mare
  • CSU Oradea – CSU Bravol Brașov
  • CSU Politehnica Timișoara – CSU Agroland Timișoara
  • – ora 13.00, sala Mircea Albu (Dacia)

  • CSS 2 CNE Baia Mare stă

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns