Divizia A2 (f) – Vest: Programul etapei a doua

minge volei

minge volei

Etapa a doua a Diviziei A2 la volei feminin programează și sâmbătă trei noi partide în seria Vest. Formațiile din seria de Est vor începe săptămâna viitoare competiție.

Pentru că sunt 7 echipe în grupă, una trebuie să stea la fiecare etapă, iar sâmbăta aceasta e vremea fetelor de la Agroland Timișoara. În rest, vom avea trei meciuri foarte interesante, al căror program îl veți vedea mai jos.

Ultima etapă a seriei Vest va avea loc la 21 noiembrie, iar returul se va desfășura în perioada 5 decembrie – 6 februarie.

Seria Est a Diviziei A2 la feminin are cu o echipă mai puțin și de aceea va începe pe 24 octombrie și își va termina turul pe 21 noiembrie. Returul acestei serii va avea loc în intervalul 5 decembrie – 6 februarie.

Programul etapei a doua a Diviziei A2 Vest

  • CSU Bravol Brașov – CSU Politehnica Timișoara
  • CSM Satu Mare – CSU Oradea
  • CSS 2 CNE Baia Mare – CSU Medicina CNUE Târgu Mureș
  • Agroland Timișoara stă

Evident, și la Divizia A2 puteți să mă ajutați cu rezultatele, dacă doriți. Așadar, dacă jucați, oficiați, asistați sau doar auziți despre un meci și un scor și aveți două minute, vă rog să mi-l transmiteți, pentru a-i putea informa, la rândul meu, pe ceilalți iubitori ai voleiului. O puteți face pe Facebook – pe pagina personală sau pe cea a site-ului, pe care o vedeți mai jos. De asemenea, pe adresele de mail contact@doarvolei.ro, andreiconstantinescu@yahoo.com sau andrei@doarvolei.ro . Dacă folositi Watsapp, numarul meu este 0730 660361. Vă mulțumesc foarte mult, sunt sigur că, prin ajutorul vostru, vom putea completa rezultatele.
[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns