Divizia A2 (f): Vineri se dă startul în turneele semifinale din Seriile Est și Vest

volei politehnica timisoara volei feminin
volei politehnica timisoara volei feminin
CSU Politehnica Timisoara va gazdui turneul semifinal al Diviziei A2

Emoțiile pot începe pentru cele opt echipe calificate în turneele semifinale din cele două serii ale Diviziei A2 la volei feminin.

De vineri până duminică, la Timișoara (Seria Vest) și Focșani (Seria Est) se dispută turneele semifinale din Divizia A2, penultimul pas spre promovarea în prima ligă.


La Focșani, în Seria Est, vor participa, pe lângă echipa locală, CSM,formațiile  SCM Pitești, CSU Galați și CTF Mihai I București. A fost stabilit și programul jocurilor.

Divizia A2 (f) – Seria Est: programul meciurilor din turneul semifinal

Vineri
Ora 16.00: Pitești – CSU Galați
Ora 18.00: CTF Mihai I – Focșani

Sâmbătă
Ora 16.00: CTF Mihai I – CSU Galați
Ora 18.00: Pitești – Focșani

Duminica
Ora 12.00: CTF Mihai I – Pitești
Ora 14.00: CSU Galați – Focșani

La Timișoara, acolo unde organizatoare a turneului din Seria Vest este CSU Politehnica, vor mai participa echipele Agroland, Medicina CNUE Târgu Mureș și CSU Oradea. Programul va fi stabilit vineri la ora 12.00.

Cert este că se califică în turneul de promovare în Divizia A1 primele două formații din fiecare serie semifinală. Turneul de promovare va avea loc în zilele de 6-8 mai.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns