Divizia A2 (m): Bacău și Câmpia Turzii, gazdele turneelor semifinale din play-off-ul masculin

rapid steaua volei divizia a2
rapid steaua volei divizia a2
Steaua a castigat ambele meciuri cu Rapid in campionat (foto: Doarvolei.ro)

La sediul Federației Române de Volei s-au stabilit azi și gazdele turneelor semifinale din cadrul play-off-ului din cele două serii ale Diviziei A2 la volei masculin.

În Seria Est a Diviziei A2 la volei masculin, licitația pentru organizare a fost câștigată de Bacău. Astfel, în orașul lui Bacovia vor juca echipa locală, Știința, alături de Steaua, Rapid și CSM Suceava.

AICI vedeți unde vor avea loc turneele semifinale din Divizia A2 la volei feminin.

Seria Vest își va disputa turneul semifinal din cadrul play-off-ului Diviziei A2 la volei masculin la Câmpia Turzii. Alături de echipa locală, care are gânduri foarte mari în acest sezon, vor mai juca CSU Vest Timișoara, CNE CSS2 Baia Mare și CSU Brașov.

Cele două turnee vor avea loc în intervalul 8-10 aprilie, primele două clasate din fiecare serie urmând să se întâlnească în 6-8 mai în turneul de promovare în Divizia A1.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns