Divizia A2 (m): De vineri până duminică se dispută turneele semifinale

campia turzii universitatea timisoara volei divizia a2
campia turzii universitatea timisoara volei divizia a2
CSM Câmpia Turzii si Universitatea Timisoara in turul campionatului (foto: Denisa Mărginean)

Divizia A2 la volei masculin revine în actualitate. De vineri până duminică, formațiile calificate în turneele fazei a II-a a play-off-ului, semifinale cum le spun eu, se vor lupta pentru cele patru locuri din turneul final, de promovare în Divizia A1.

Înainte de a vă prezenta grupele, vă spun că se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Ocupantele primelor două locuri se vor califica în turneul de promovare în Divizia A1, care va reuni patru formații și care se va disputa ăn perioada 6-8 mai.

În Seria Est, turneul va fi organizat la Bacău. Alături de formația locală, Știința, vor mai juca Steaua, Rapid și CSM Suceava. Cum aflu ordinea meciurilor, care va fi stabilită în această seară, o voi comunica.

Seria Vest își dispută turneul semifinal din cadrul play-off-ului Diviziei A2 la volei masculin la Câmpia Turzii. Alături de echipa locală, care are gânduri foarte mari în acest sezon, vor mai juca CSU Vest Timișoara, CNE CSS2 Baia Mare și CSU Brașov.

Mult succes tuturor!


Deja se știu formațiile care au retrogradat în Divizia A2. Pe lângă Tomis, care s-a retras din campionat, deci a fost automat și retrogradată, a picat în liga secundă Dinamo, aflată în fața unei premiere nedorite.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns