Divizia A2 (m): De vineri până duminică se joacă turneele semifinale în Seria Est și Seria Vest

stiinta bucuresti antrenament

De vineri și până duminică se vor juca turneele semifinale din cadrul Diviziei A1 la volei masculin. În Seria Est gazda este orașul Piatra Neamț, iar în Seria Vest Bacăul.
La aceste turnee semifinale, denumite tehnic ”etapa a II-a a play-off-ului”, vor participa cele mai bune 4 echipe din fiecare serie a ligii secunde. Se va juca în sistem campionat, primele două clasate urmând să evolueze în turneul de promovare în Divizia A1, care va avea loc în perioada 11-13 mai.

Gazdele celor două turnee semifinale ale Diviziei A2 la volei masculin sunt găzduite de orașe din Moldova. Seria Est își va stabili calificatele la Piatra Neamț, iar Seria Vest la Bacău. Mai jos puteți vedea programul turneului de la Bacău. Dacă cineva știe și programul turneului de la Piatra Neamț, îl aștept cu interes.Divizia A2 (m) – Seria Vest: Programul turneului semifinal (Bacău)

Vineri, 13 aprilie

16.00 Știința Bacău – LAPI Dej

18.00 Volei Club Zalău – CSM Câmpia Turzii

Sâmbătă, 14 aprilie

16.00 Știința Bacău – Volei Club Zalău

18.00  LAPI Dej – CSM Câmpia Turzii

Duminică, 15 aprilie

10.00 Volei Club Zalău – LAPI Dej

11.30 CSM Câmpia Turzii – Știința BacăuDivizia A2 (m) – Seria Est: Echipele calificate în turneul semifinal (Piatra Neamț)

VCM Piatra Neamț

Știința București

Rapid

CSM Suceava

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns