Divizia A2 (m): Derby-ul Bacău – Steaua, în Seria Est. Meci pentru locul 2 în Seria Vest.

steaua volei diviziaa2 meci masculin
steaua volei diviziaa2 meci masculin
Steaua a obtinu e neinvinsa in campionat (foto: Ana Wedding)

Divizia A2 la volei masculin programează câteva meciuri foarte tari și, evident, interesante.

În Seria Est avem un meci care oricând ar putea avea loc în prima ligă: Știința Bacău (locul 2) – Steaua (locul 1). Bucureștenii sunt neînvinși în campionat, dar sâmbătă vor avea parte de un meci de foc.

În Seria Est avem o partidă care va decide ocupanta locului secund după această rundă: Câmpia Turzii – Baia Mare. Un meci, Universitatea Timișoara – LAPI Dej, s-a jucat în devans, timișorenii păstrându-și invincibilitatea.


Divizia A2 (m) – Est, etapa a 8-a

CSM Suceava – Știința București

Dacia Buzău – Rapid

Știința Bacău – Steaua

Divizia A2 (m) – Vest, etapa a 12-a

CSU Vest Timișoara – LAPI Dej 3-0 (25-10, 25-15, 25-20)

CSM Câmpia Turzii – CSS 2 Baia Mare

CSU Brașov – ACS Volei Club Zalău

ProVolei Arad stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns