Divizia A2 (m) – Est: Rapid și Dacia Buzău se luptă sâmbătă pentru ultimul loc în turneul semifinal

volei masculin rapid divizia a2
volei masculin rapid divizia a2
Rapid joaca acasa meciul decisiv al play-of-ului

Sâmbătă se stabilește și numele celei de-a patra echipe calificate în turneul semifinal al Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei feminin.

Rapid și Dacia Buzău și-au împărțit victoriile în primele două etape ale play-off-ului și astfel au ajuns să dispute, sâmbătă, un meci decisiv pentru stabilirea formației care va merge în turneul semifinal al Seriei Est. Partida va avea loc în sala Giulești, cu începere de la ora 13.30.

Cine va câștiga meciul va merge în turneul semifinal, alături de Știința Bacău, Steaua și CSM Suceava.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Divizia A2 (m) – Est: Rapid și Dacia Buzău se luptă sâmbătă pentru ultimul loc în turneul semifinal

Lasă un răspuns