Divizia A2 (m) – Est: Rapid, ultima calificată la turneul semifinal

volei divizia a2 rapid masculin
volei divizia a2 rapid masculin
Rapid va juca in turneul semifinal din seria Est

Se știu toate cele patru echipe calificate în turneul semifinal al Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei masculin.

Azi, în meciul decisiv pentru calificarea în turneul semifinal al Seriei Est din Divizia A2 la volei masculin, Rapid a învins cu scorul de 3-1 (23-25, 25-20, 25-20, 25-19) pe Dacia Buzău. Astfel, cu scorul general de 2-1, giuleștenii s-au calificat la turneul semifinal, care va avea loc în perioada 8-10 aprilie, într-o localitate care va fi aleasă în ziua de 22 martie.

Cele patru echipe care vor participa la acest turneu semifinal vor fi Știința Bacău, Steaua, CSM Suceava și Rapid. Adică exact cele mai bune patru echipe de la finalul sezonului regulat.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns