Divizia A2 (m) – Est: CSM Suceava s-a calificat la turneul semifinal. Rapid și Buzău vor juca meciul decisiv

stiinta bucuresti bogdan moroldo volei
stiinta bucuresti bogdan moroldo volei
Pentru Stiinta Bucuresti campionatul s-a incheiat in play-off (foto: Cosmin Matei)

În Divizia A2 – Seria Est la volei masculin se știu trei dintre cele patru calificate la turneul semifinal. Ultima va fi decisă sâmbăta viitoare.

CSM Suceava a câștigat cu scorul de 3-1 la București, în fața Științei, și s-a calificat la turneul semifinal, acolo unde o așteptau Știința Bacău și Steaua.

În celălalt meci al zilei de sâmbătă, Dacia Buzău a câștigat cu scorul de 3-0 în fața Rapidului, egalând situația la general și trimițând dubla manșă în decisiv.


Divizia A2 (m) – Est, rezultele meciurilor 2 – play-off

Dacia Buzău – Rapid 3-0 (25-23, 25-21, 25-16) – în primul meci Rapid a bătut cu 3-2. Scor general 1-1

Știința București – CSM Suceava 1-3 – în primul meci Suceava învinsese cu 3-0. Scor general 0-2.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns