Divizia A2 (m): Final de tur. Programul complet al etapelor în seriile Est și Vest

campia turzii volei masculin divizia2
campia turzii volei masculin divizia2
CSM Campia Turzii (foto: Denisa Mărginean)

Liga secundă de volei masculin programează o nouă etapă cu meciuri care se anunță foarte interesante. Cu această rundă se pune capăt turului în actuala ediție a campionatului.

Bucureștiul găzduiește două partide, ambele în Seria Est. În ordine cronologică, prima va fi cea din sala Giulești, acolo unde, de la ora 11.00, Rapidul va întâlni pe CSM Suceava. Apoi, de la ora 13.00, în sala de la Politehnică, Știința București va întâlni liderul seriei Est, Steaua. Al treilea meci va avea loc pe hârtie la Bacău, în realitate la Buzău, gazdele și oaspeții inversând rolurile din cauza închiderii temporare a sălii din Bacău.

În Seria Vest, e interesant de văzut dacă timișorenii își vor putea păstra invincibilitatea și la Zalău, acolo unde gazdele joacă bine pe teren propriu. De asemenea, e de văzut cum se vor descurca voleibaliștii de la Câmpia Turzii, ocupanții locului secund, în meciul programat la Brașov.


Programul etapei a cincea a Diviziei A2 (m) – Est

Știința Bacău – Dacia Buzău (se dispută la Buzău)

Știința București – Steaua (ora 13.00, Politehnică)

Rapid – CSM Suceava (ora 11.00, sala Giulești)

Programul etapei a șaptea a Diviziei A2 (m) – Vest

CSS 2 Baia Mare – ProVolei Arad

ACS Volei Club Zalău – CSU Vest Timișoara

CSU Brașov – CSM Câmpia Turzii

CSS CNE Lapi Dej – stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns